We make good food, strong coffee & sweet memories

Barchel Centrum

Sinds 2016 huist Barchel in 1 van de allermooiste herenhuizen, vlak aan het stadspark. Denk hoge, versierde plafonds & antieke parketvloer. Dit alles afgewerkt met een heerlijke moderne toets van kleurrijke schilderijen & de, al zeggen we het zelf, de mooiste bloemengevel (Merci Flowers by Monsieur F!). In de week kan je al vanaf 8u genieten van je koffie of kom na de middag en kies uit ons lunchmenu of ga voor 1 van onze seizoensgebonden specials!

Iets te vieren? Een meeting in private setting? Informeer gerust naar ons zaaltje op de eerste verdieping.

Fancy a giftcard?

Opzoek naar het ideale cadeau? We got you! Vanaf nu kan je onze cadeaubonnen ook gewoon online bestellen.

Barchel Zuid

In 2018 openden we onze locatie op het Nieuw Zuid. Toen nog kersverse buurt in Antwerpen; ondertussen is het Nieuw Zuid uitgegroeid tot een bruisend plekje aan de Schelde; een klein dorp in de grote stad. En die groei merkten we ook bij Barchel. Ons knusse pand werd te klein om jullie allemaal te ontvangen. Daarom besloten we ons huidige pand in te ruilen voor een groter exemplaar. Barchel nieuw Nieuw Zuid opent in januari 2024 en dit op de Jos Smolderenstraat 70, inderdaad, slechts enkele meters verderop dan het huidige pand.

Het hoekpand zal baden in het licht, met aan 3 zijden terras, in de ochtendzon, op de middag of in de schaduw in de tuin; voor elk wat wils. Ook voorzien we een ruimte die af te huren is voor grote groepen. Private brunch gepland? Dan kan je over enkele maanden bij ons terecht!

Meet the amazing
Barchel team

SOFIE
Zaakvoerder
EVA
Manager

ELINE
Manager

CHIKO
Chef
DESTINE
Sous-chef
ELLA
Sous-chef
LOBKE

sous-chef

STEFF

sous-chef

Barchel Centrum

maandaggesloten
dinsdag – vrijdag8u – 16u
zaterdag – zondag9u – 16u

Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen.
Graag hiervoor mailen naar info@barchel-antwerp.com
Onze keuken is doorlopend open tot 15uur.

Barchel Zuid

Barchel Zuid is momenteel nog in opbouw.
De opening is gepland begin maart 2024